Romanian Society of Gerontology and Geriatrics International Association of Gerontology and Geriatrics European Union Geriatric Medicine Society European Union of Medical Specialists
 

 

Romanian Journal of Gerontology and Geriatrics


Publicat de Societatea Română de Gerontologie și Geriatrie

 

 

 

Meniu

 

 
 

Politica de Confidentialitate


Nota de informare privind protecţia datelor personale.

Ultima actualizare: Mai 2018.



Societatea Română de Gerontologie şi Geriatrie (SRGG) în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului Revistei Române de Gerontologie şi Geriatrie (RJGG) www.rjgg.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează sau se înregistrează pe acest site.


În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi a Regulamentului UE 679/2016, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, cât şi Directiva 95/46/EC, care reglementează cadrul juridic general al protecţiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene, SRGG are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dvs.


În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dvs. va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dvs. expres ca datele personale să fie folosite de SRGG. Dacă nu doriţi ca datele dvs. să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi. Dacă doriţi ca datele dvs. personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la adresa de e-mail: rjgerontog@gmail.com.



Scopul colectării datelor


Datele cu caracter personal folosite de SRGG sunt: nume şi prenume, adresa de e-mail, locul de muncă cât şi datele de logare – nume utilizator şi parolă.


De asemenea colectăm automat informaţii prin intermediul serverului şi utilizarea cookie-urilor cât şi a altor tehnologii:

  • Informaţii de conectare cum ar fi adresa de IP, tipul de browser, sistemul de operare, platforma mobilă;
  • Informaţii de utilizare a datelor cum ar fi click-uri, termeni de căutare, pagini accesate sau căutate;
  • Locaţia GPS a device-ului folosit de dvs.

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, SRGG le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a vă confirma primirea manuscrisului, eventualele modificări ale conţinutului acestuia şi comunicarea acceptului publicării acestuia în RJGG;
  • pentru a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la modificarea condiţiilor de publicare, termene limită, congrese/conferinţe/worshop-uri/cursuri organizate de SRGG, lansări de carte şi alte invitaţii la evenimente cu caracter ştiintific.

SRGG poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale SRGG şi ale site-ului www.rjgg.ro; acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.Atunci când SRGG este solicitat să furnizeze date cu caracter personal vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.



Securitatea datelor cu caracter personal


Datele cu caracter personal sunt securizate şi vă asigurăm ca acestea sunt protejate prin masuri de securitate corespunzatoare. Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezintă un risc pentru drepturile şi libertăţile tale, vom informa Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la încălcarea datelor tale cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile şi libertăţile tale.



Răspunderea derivată din folosirea internetului


SRGG nu răspunde, în niciun caz, pentru daune de orice natură care ar putea surveni, cu titlu de exemplu, ca urmare a: erorilor sau omisiunilor în conţinut, indisponibilităţii site-ului sau transmiterii de viruşi sau malware în conţinut, în ciuda tuturor măsurilor tehnologice adoptate pentru a preveni aceste situaţii.


SRGG se pune la dispoziţia tuturor utilizatorilor, a autorităţilor şi a forţelor de securitate şi colaborează în mod activ pentru retragerea sau blocarea oricărui conţinut care ar putea afecta sau contraveni legislaţiei naţionale sau internaţionale, drepturilor terţilor, moralităţii sau ordinii publice.


Site-ul a fost verificat şi testat pentru a ne asigura că funcţionează corect. În principiu, funcţionarea corectă a site-ului poate fi garantată non-stop, pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, SRGG nu poate exclude posibilitatea existenţei unor erori de programare sau că accesarea site-ului poate fi împiedicată din cauze de forţă majoră, dezastre naturale, acţiune industrială şi alte circumstanţe. Introducerea de hyperlinkuri în scopuri comerciale, pe site-uri terţe, care permit accesul la site, este interzisă fără acordul prealabil în scris al SRGG.


SRGG nu răspunde pentru utilizarea sau conţinutul site-urilor terţe, care pot conţine linkuri către www.rjgg.ro.



Schimbări în politica de confidenţialitate


SRGG îşi rezervă dreptul de a schimba din timp în timp această Politică de Confidenţialitate. Orice schimbare va fi postată pe această pagină, cu data de actualizare.



Contact


Societatea Română de Gerontologie şi Geriatrie

Str. Caldarusani nr. 9, 011241 Bucureşti, România


Telefon: +4 021 223 71 94

Fax: +4 021 223 14 80

E-mail: socromgeriatriegeron@yahoo.com


Pentru orice intrebări sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: rjgerontog@gmail.com


 

 

Newsletter

 

Datele dvs vor fi folosite strict de către RJGG pentru a comunica informații de interes!

 
 

Romanian Society of Gerontology and Geriatrics International Association of Gerontology and Geriatrics European Union Geriatric Medicine Society European Union of Medical Specialists
 
 

Copyright © 1980-2019 SRGG / Politica de Confidentialitate

 

ISSN 2601-2022 / ISSN-L 0254-2307